top of page
coaching tausta leveä 2.jpg

MYYNTIVALMENNUS

Ulkoista valmennus asiantuntevalle myyntivalmentajalle.

Ostaja on kuitenkin myyjän tärkein ystävä, koska hän on Asiakas, hän on se jonka yrität vakuuttaa

oman tuotteesi tai palvelusi ylivoimaisuudesta. 

Siksi ostajan tunteminen ja ymmärtäminen onkin niin tärkeää! Varsinkin kun jokaisen ostajan etusormen ulottuvilla on maailmanlaajuinen tarjonta, josta helposti voi hakea juuri sitä ratkaisua mikä sopii mahdollisimman hyvin hänen tarpeisiinsa.

Haluatko lisäbuustia myyntiorganisaatioon?

Screen%20Shot%202018-02-07%20at%2010.32_

"Myynnin valmennus ylitti odotukset! Sovimme tärkeimmät aiheet etukäteen, ja Kim onnistui loistavasti toteutuksen kanssa - uskon vahvasti että koko organisaatiomme, toimitusjohtaja mukaanlukien, sai tästä paljon hyviä ideoita ja ajatuksia!"

Petri Nieminen - Partner, Consulting Director, Boco IP Oy

Myyntikoulutuksissa keskitytään usein myyntitekniikoihin, tarjousten rakentamiseen, erottavien tekijöiden määrittelemiseen, hinnoitteluun ja kaikkeen muuhun mikä liittyy myyjän työkalupakkiin.

Usein unohtuu se tärkein: Miten ostaja ajattelee?

Tutkimusten mukaan suurin osa uusista tuote- ja palvelulanseerauksista epäonnistuu. On paljon pieniä yrityksiä, jotka muutaman henkilön voimalla kehittävät himmelin jolla voi tehdä mitä ihmeellisimpiä asioita. Kun tuote on valmis, ihmetellään porukalla miksi kukaan ei tule sitä ostamaan.

Ollaan täysin unohdettu pohtia mitä ostaja oikeasti tarvitsee.

coaching.jpg

B2B Myyntivalmennus

Valmennuksen avulla tiimi saa apuja myyntitavoitteiden saavuttamiseen, oppimalla mikä ohjaa asiakkaan ostokäyttäytymistä, ja miten sitä myyjänä voidaan hyödyntää.

Mitä paremmin tunnet ostajasi käyttäytymisen ja tarpeet, sitä paremmin pystyt miettimään mitä esität ja miten. Et kuitenkaan halua haaskata asiakkaan aikaa puhumalla asioista jotka eivät häntä kiinnosta.

Olen itse monta kertaa katsonut vierestä kun innokas myyjä käy yksinpuheluna kaikki mahdolliset toiminteet ja piirteet läpi, kysymättä asiakkaalta ainuttakaan kysymystä koko esityksen aikana.

Kun palaveri loppuu, ihmetellään miksi ei saatu edes jatkotapaamista. Tämän jälkeen onkin turha yrittää järjestää uutta tapaamista saman asiakkaan kanssa.

B2B myyntivalmennuksessa opit mm miten teet tyypillisen ostajan profiloinnin, miten ostaja ajattelee, ensimmäisen tapaamisen kysymykset ja mitä vastaat kun asiakas sanoo "Harkitsen asiaa!".

Valmennus sopii kaikille – niin myynnin konkareille kuin myynnin parissa aloitteleville, ja toteutetaan aina yksilöllisesti asiakasyrityksen tarpeiden mukaan, sekä lähivalmennuksena että etänä.

Valmennus voidaan toteuttaa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi

Esimerkkihinta: 3h koulutus, sisältäen materiaalin räätälöinnin asiakkaalle = 1,560 € + alv

Brainstorm

Myyjien perehdytys

Kun kaipaat ammattilaisen jatkuvaa valmennusta ja tukea uusille myyjille, on jatkuva palvelu paras vaihtoehto. Olen silloin väliaikaisesti osana myyntiorganisaatiota, toimien uusien myyjien oppaana, tukena ja valmentajana.

Yritykselle on tärkeää, että myyjä alkaa tekemään kauppoja mahdollisimman nopeasti ja myöskin viihtyy työssään. Myyjäksi ei synnytä, mutta hyväksi myyjäksi voi oppia hyvän perehdytyksen ja ohjauksen avulla. Myyjiä rekrytoidessa kannattaa perehdyttäminen ja sitouttaminen aloittaa jo rekrytoinnin alkuvaiheessa. Usein kiire kuitenkin vie mennessään ja perehdytys kärsii.

Palveluun kuuluu kartoitustapaaminen, säännöllisiä tapaamisia, sekä valmentajan etätuki,

ja tarpeesta riippuen valmennus voi kestää kolmesta kuukaudesta eteenpäin.

Jatkuvan valmennuksen ja hyvän perehdytyksen avulla saat uudet myyjät mahdollisimman tehokkaasti tuottamaan. Jatkuva valmennus sisältää kaiken B2B myyntiprosessiin liittyvän, mm miten asiakas kartoitetaan, asiakkaan kohtaaminen, miten tehdään hyvä myyntisuunnitelma ja paljon muuta. Perehdytys onnistuu suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi

Kiinnostuitko?

Jäikö kysymyksiä, tai haluaisitko kuulla lisää? Voit myös pyytää tarjouksen!

bottom of page