top of page
Kim etusivu tausta.jpg

KIM NYSTRÖM

Myynnin valmentaja, puhuja, myyntijohtaja

Autan yritysten myyntiorganisaatioita kasvattamaan myyntiään. 
Se voi tarkoittaa myytävien palveluiden ja tuotteiden suunnittelemista myös ostajan näkökulmasta, tai myyntiprosessien parantamista.

Autan myös myyjien perehdyttämisessä ja valmentamisessa, joko
kertaluontoisesti tai jatkuvana palveluna.
 
Olen ottanut tehtäväkseni varmistaa että myynti kehittyy kaikin tavoin!

"Meidän asiantuntijatiimi on tehnyt myyntiä jo yli 15 vuotta ja viime vuosina sitä on tukenut vielä erillinen myyntitiimi. Kimin tekemä myynnin auditointi nosti esille useita hyviä kehityskohteita. Erityisen hienoa oli se, että Kim onnistui löytämään sellaisia kipupisteitä, jotka olisivat todennäköisesti jääneet piiloon ilman ulkopuolisen tarkkailijan tuomaa näkökulmaa."

Karri Leskinen, Toimitusjohtaja, Boco IP

microphone_edited_edited.jpg

Taisteletko Sinä ja Tiimisi   myyntitavoitteiden kanssa?
 

Tuntuuko että myynnin prosesseissa on parantamisen varaa, ja että lisäbuustia tarvittaisiin?

Auditoinnin avulla saat konkreettisesti selville miten myynnin ja myynnin sidosryhmien työskentelyä voidaan tehostaa.

Myynnin auditointi

coaching_edited.jpg

Tunnetko asiakkaasi paremmin kun tunnet itsesi? Miten valmistaudut ensimmäiseen myyntitapaamiseen? Mitä vastaat kun asiakas sanoo "Minä harkitsen asiaa"?

 

Valmennuksen avulla tiimisi saa konkreettisia vinkkejä mm siihen mikä ohjaa asiakkaan ostokäyttäytymistä ja miten sitä myyjänä voidaan hyödyntää.

Myynti-valmennus

fallup18_edited_edited.jpg

Inspiroidu ja motivoidu! Myyntijohtajana ja seikkailijana tiedän että yrityksen toiminta ja retkikunta vaativat pitkälle samoja elementtejä; tiimityöskentely ja motivaatio ovat avainasemassa, tavoitteiden ja roolien pitää olla selvät sekä riskit pitää tiedostaa. Pitää myös uskaltaa olla rohkea!

 

Hyödynnän puheissa omia kokemuksiani yritysmaailmasta ja seikkailuista ja esitystä siivittävät upeat kuvat matkan varrelta!

Kutsu puhujaksi

Kuka olen?

Olen kokenut kouluttaja, myyjä, myyntijohtaja, esimies ja puhuja. Näissä rooleissa olen toiminut ympäri maailmaa, neljällä eri mantereella, yli 25 vuoden ajan, ja urani aikana haastatellut, rekrytoinut, perehdyttänyt ja valmentanut satoja myynnin ammattilaisia sekä pitänyt lukuisia esityksiä.

Voin auttaa sinua selvittämään mahdolliset myynnin haasteet, valmentamaan myyjiä parempiin tuloksiin, perehdyttämään uudet myyjät tai johtamaan myyntiä kun on lyhytaikaisempi tarve.

web_SE11232%20kopio_edited.jpg

Kiinnostuitko?

Jäikö kysymyksiä, tai haluaisitko kuulla lisää? Voit myös pyytää tarjouksen!

bottom of page